Моделювання RTCP протоколу з використанням діагностичного вузла в відеоконференцзв'язку - Кривуля, Г. Ф.; Бабич, А. В.; Мова, А. Ю. (Українська державна академія залізничного транспорту, 2012)
Запропоновано модель зворотного зв'язку Real Time Control Protocol (RTCP) з введенням діагностичного вузла до архітектури ВКЗ для вирішення задачі зменшення об’єму RTCP-трафіка. Виконано аналіз ефективності запропонованої моделі зворотного зв'язку.
Keywords: архитектура видеоконференцсвязи; объема трафика; модель обратной святи