Математичні моделі та методи штучного інтелекту для креативного дизайну у галузі моди - Титечко, П. В. (My University, 2024)
Метою роботи є застосування методів машинного навчання для створення креативного дизайну у галузі моди. Завданням є створення креативних зразків моди, які можна використовувати в різних застосуваннях, таких як проектування нових малюнків або матеріалів для тканин. Починаючи з існуючих патернів, нам потрібно вивчити, як генерувати нові, які виглядають подібно на ті, що є в початковому (навчальному) наборі даних, але з деякими варіаціями, які роблять ці нові малюнки унікальними. Окрім унікальності, ми шукаємо можливість створювати креативний контент, той, який є естетично привабливим і обмежує безмежні можливості в креативному просторі.
Keywords: креативний дизайн; зразок моди