Перспективні напрями державної політики щодо віртуалізації інфраструктури економіки України - Єфремова, К. В. (Право, 2017)
У статті розглянуто напрями трансформації світової економіки, особливості та перші кроки віртуалізації інфраструктури національної економіки України, визначено необхідні правові механізми їх реалізації. Проаналізовано напрями державної політики щодо реформування інфраструктури економіки. Автором запропоновано види віртуальних елементів інноваційної інфраструктури. // The article deals with the transformations of the world economy, features and first steps of virtualization of the infrastructure of the National Economy of Ukraine, the necessary legal mechanisms of their implementation are determined. The directions of state policy on reforming the infrastructure of the economy are analyzed. The author proposes the types of virtual elements of innovation infrastructure.
Keywords: державна політика; віртуалізація економіки; елементи інноваційної інфраструктури; пріоритетні напрями інноваційної діяльності; state policy; virtualization of the economy; elements of innovation infrastructure; priority directions of innovation activity