Проектування тривимірних моделей для комп’ютерної гри AAA-проекту - Чеботарьова, І. Б.; Трохін, К. О. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Розглянуто процес створення тривимірних моделей за класичним пайплайном для ААА-проекту. Проаналізовані всі етапи, починаючи зі збору референсів та закінчуючи поданням проекту. Визначено основні вимоги до створення 3D-моделі та шляхи реалізації проекту з дотриманням цих вимог.
Keywords: пайплайн; AAA-проект