Інформаційна загроза для комп'ютерних систем управління як наслідок помилок користувача - Кривуля, Г. Ф.; Кучеренко, Д. Е. (Науково-технічний журнал : Інформаційно - керуючі системи на залізничному транспорті, 2010)
Методами нечіткої логіки у вигляді продукційних правил розглянута залежність інформаційного збитку від складності вирішуваних завдань, компетентності користувачів та технічного стану комп'ютерної системи
Keywords: компьютерная система управления; ошибки пользователя; информационная угроза; деление величины ущерба