Інноваційний підхід в дослідженні помилок при призначенні судових експертиз - Булулуков, О. Ю. (Право, 2015)
Розглянуто помилки слідчого при призначенні судових експертиз. Названі види трансформації помилок слідчого при прийнятті тактичних рішень у експертні помилки. Указано на індивідуальні особливості експерта як джерело трансформації помилок слідчого в експертні. // The investigator's mistakes are considered in the appointment of litigation. These types of investigator's transformation transformations when making tactical decisions to expert errors. Current to the individual features of the expert as a source of transformation of investigator errors in expert.
Keywords: судова експертиза; помилки слідчого; експертні помилки; трансформація помилок; ступінь трансформації; суб’єктивні чинники; judicial examination; investigator mistakes; expert errors; error transformation; degree of transformation; subjective factors