Комп’ютерна мережа підприємства з підтримкою технології VPN - Альберті, В. П. (My University, 2025)
Мета кваліфікаційної роботи полягає в розробці проекту комп’ютерної мережі для сучасного підприємства. У процесі проєктування враховано архітектурні особливості об’єкта. У роботі розглянуто структурну топологію мережі, визначено основні типи фізичних з’єднань, зокрема використання витої пари та оптичного волокна для передачі даних. Описано конфігурацію мережевих каналів, обрано активне обладнання.
Enterprise Computer Network with VPN Technology Support
Keywords: корпоративна мережа; комунікаційне обладнання; комп’ютерна мережа підприємства