Дослідження методів динамічного аналізу даних для визначення експертної думки на основі стрімінгової обробки даних з Twitter - Єрусалімцев, Д. А. (My University, 2022)
Об’єктом дослідження є методи динамічного аналізу даних для визначення експертної думки на основі стрімінгової обробки даних з Twitter. Метою роботи є розробка платформи даних, що дозволяє аналізувати повідомлення користувачів щодо вказаних тем та шляхом обробки повідомлень та поділення їх на групи отримувати ті, які мають експертну думку. Методи рішення базуються на технології та Apache Flink з використанням бази даних Cassandra та Cloud-серверу Azure. У результаті роботи були проаналізовані методи дослідження потокових даних та в якості експерименту було реалізовано систему для аналізу даних з Twitter.
Keywords: azure; big data; cassandra; flink; material; spark; pipelines textanalytics; twitter