Розробка проєкту періодичного електронного видання «ФотоГраф» - Горєлкін, Д. І. (My University, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи – розробка проєкту та технологічного процесу виготовлення інформаційного журналу для фотографів. Об'єкт дослідження – технологічні операції виготовлення журнальної продукції; особливості розробки електронних інтерактивних видань. Кваліфікаційна робота бакалавра містить опис основних етапів розробки проєкту електронного інформаційного журналу «ФотоГраф», для якого розроблено структуру та елементи дизайну, виконано обробку фотографій та верстання видання. Також розроблено технологічний процес підготовки видання, обрані та обґрунтовані необхідні програмні засоби для реалізації проєкту. Здійснено його розміщення та тестування. Також виконано економічне обґрунтування розробки. Розраховано собівартість електронного видання.
Keywords: інформаційний журнал; фотографія; електронне видання; верстка