Веб-застосунок для управління послугами в мережі барбершопів - Наумов, М. О. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка веб-застосунку, який допоможе автоматизувати процес запису клієнтів на послуги в барбершопі. Майстри можуть переглядати записи, взаємодіяти з клієнтами та керувати власним розкладом, а клієнти можуть легко вибирати майстра, тип послуги та відповідний час. У ході виконання кваліфікаційної роботи було проведено аналіз поточних рішень у цій галузі, щоб визначити основні обмеження, які були враховані під час розробки застосунку. Фреймворк React і мова TypeScript використовуються для створення клієнтської частини, що дозволяє писати код, який можна типізувати. Серверна частина виконується за допомогою ASP.NET Core (C#), а дані зберігаються та обробляються в реляційній базі даних MySQL.
Web Application for Managing Services in a Barbershop Chain
Keywords: барбершоп; управління послугами