Розробка пропозицій щодо підвищення надійності радіокерування серійних радіопристроїв - Даценко, О. О. (My University, 2019)
Об’єктом дослідження в атестаційній роботі є серійний радіопристрій дистанційного керування навантаженням. Мета роботи – розробка пропозицій щодо підвищення надійності радіокерування серійних радіопристроїв. Для створення математичної моделі радіопристрою використовувалась система MATLAB і SIMULINK. Для аналізу роботи радіопристрою використовувалися інструменти осцилограф, мультіметр, генератор сигналів, логічний аналізатор, SDR-радіоприймач. Для написання програми для мікроконтролера використовувалась мова програмування С/С++. Метод дослідження – спектральний аналіз, реверс інженерінг, аналіз радіоканалу за допомогою SDR-радіоприймача, симуляція радіоканалу в програмі MATLAB, Simulink, Proteus. Робота може бути впроваджена в діючих серійних радіопристроях. представлені в роботі пропозиції значно підвищують рівень захисту радіозв’язку між радіопристроями
Keywords: системи дистанційного керування; totp, зворотна розробка; sdr-радіоприймача; matlab