Адаптація системи забезпечення кадрової безпеки підприємства до організаційних змін - Лиманський, В. І. (My University, 2024)
Мета дослідження – теоретичне обґрунтування та розробка адаптивних підходів до забезпечення кадрової безпеки підприємства в умовах організаційних змін. Розкрито теоретичні основи адаптації системи кадрової безпеки до організаційних змін. Розглянуто суть та характеристику кадрової безпеки. Проаналізовано основні аспекти забезпечення кадрової безпеки підприємства. Визначена специфіка забезпечення кадрової безпеки підприємства в умовах організаційних змін. Проаналізовано діяльність, фінансово-економічні результати та особливості управління кадровою безпекою в ППФ «Юнікс Трейд Ко». Визначені напрями удосконалення та запропоновані адаптивні підходи до забезпечення кадрової безпеки підприємства в умовах організаційних змін. Обґрунтовано впровадження запропонованих підходів та рішень у систему забезпечення кадрової безпеки ППФ «Юнікс Трейд Ко». Наведено структурно-логічну схему результатів дослідження.
Keywords: кадрова безпека; система управління персоналом; кадри; кадрова політика; організаційні зміни