Відкритість і загальнодоступність правової науки в умовах інтеграційних процесів - Бистрова, Ю. В.; Покусай, Л. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2018)
Однією з ознак сучасного демократичного суспільства є відкритість і загальнодоступність правової науки, здобутки і напрацювання якої і передаються в електронній формі. Саме завдяки цьому зберігаються та втілюються у практику інноваційні ідеї, законодавчі ініціативи, стають майже миттєво доступні з урахуванням національних особливостей, що відповідає європейським стандартам, сприяє успішному проведенню фундаментальних й прикладних досліджень, спрямованих на ефективне інноваційно-правове регулювання всіх суспільних процесів.
Keywords: інноваційні ідеї; інноваційно-правове регулювання