Концептуальні підходи до вивчення ринку нерухомості - Соколова, Л. В.; Оксененко, С. П.; Соколов, О. Є. (Вісник економіки транспорту і промисловості, 2007)
Розвиток ринку нерухомості є одним із найбільших активних реальних ринкових перетворень у країні, що обумовлює об’єктивну необхідність більш глибокого його дослідження за напрямами: виявлення та класифікація факторів, що впливають на ринок нерухомості, аналіз тенденцій та перспектив розвитку його основних сегментів.
Keywords: ринок нерухомості; концептуальні підходи; фактори впливу на ринок нерухомості