Оцінка стилю керівництва зовнішньоекономічною діяльністю підприємства - Заіка, О. В.; Кудінова, М. М.; Шутце, О. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2021)
Наукова робота присвячена дослідженню стилів керівництва, що використовуються в організаціях з зовнішньоекономічною діяльністю, їхній оцінці за методиками (Лайкерт, Р. Блейк і Дж. Моутон, В. П. Захаров), та виділенню напрямів вдосконалення управління. // The scientific work is devoted to the study of leadership styles used in organizations with foreign economic activity, their evaluation by methods (Likert, R. Blake and J. Mouton, V.P Zakharov), and to identify areas for management improvement.
Keywords: стиль керівництва; персонал; зовнішньоекономічна діяльність; leadership style; staff; foreign economic activity