Методи визначення текстової близькості фраз - Ляшова, А. О. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка Telegram бота для перевірки автентичності інформації, отриманої з новинних телеграм каналів, використовуючи методи визначення текстової близькості. Мають бути вирішені наступні задачі: реалізувати взаємодії системи з офіційними, достовірними джерелами; проаналізувати отриману інформацію; надати користувачу відсоток достовірності вхідної інформації.
Methods for Determining Textual Similarity of Phrases
Keywords: коефіцієнт близкості тексту; NLP; telegram сервіс; токенізація; стемінг; метод Дамерау-Левенштейна