Господарсько-правові форми державної політики у сфері регулювання діяльності суб’єктів малого та середнього підриємництва - Коритін, Д. С. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
Наукова робота присвячена дослідженню та аналізу форм державної підтримки суб’єктів малого та середнього підприємництва з огляду на положення Закону України «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні» та Проєкт Закону про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні. Автором проаналізовано положення національного законодавства, міжнародноправових актів, запропоновано закріпити окремі форми на законодавчому рівні.
Keywords: форми державної політики; суб’єкти малого та середнього підприємництва