Засоби захисту систем промислової автоматизації та управління - Шило, Н. Ю. (ХНУРЕ, 2020)
Системи промислової автоматизації та управління (IACS) завжди були вразливі до загроз із ззовні. Одним із ключових чинників стабільної роботи таких систем є забезпечення безпеки та надійності за допомогою різних засобів та персоналу.
Keywords: зовнішні загрози; засоби захисту; демілітаризована зона; промислові системи управління; промислові системи автоматизації