Удосконалення організаційно-економічного забезпечення державно-корпоративного партнерства в системі управління ДКП - Мурзабулатова, О. В.; Костін, Ю. Д. (Одеський національний політехнічний університет, 2017)
Запропоновано удосконалення організаційно-економічного забезпечення державно-корпоративного партнерства при реалізації державно-цільових програм в системі управління державними корпоративними правами
Keywords: корпоративні права; державне-корпоративне партнерство