Зміна трудового договору в епоху дотрудового права України - Пузанова, В. В. (Молодий вчений, 2019)
В доповіді розкривається особливість зміни трудового договору (у виді різних договорів з приводу праці та зайнятості) в епоху дотрудового права України.
Изменение трудового договора в эпоху дотрудового права Украины
Keywords: трудовий договір; трудовой договор; трудові відносини; labor relations; labor rights and obligations; labour function; трудовые отношения; трудовые права