Розроблення програмної підсистеми локації та картографування територій, забруднених вибухонебезпечними предметами на базі ОС Android - Чикота В. Ю. (My University, 2022)
Об’єкт дослідження – система гуманітарного розмінування. Предмет дослідження – програмна підсистема локації та картографування територій, забруднених вибухонебезпечними предметами на базі ОС Android. Мета кваліфікаційної роботи – удоскосналення та підвищення ефективності системи локації та картографування територій, забруднених вибвхонебезпечнми предметами на базі ОС Android. Методи дослідження – аналіз, синтез та моделювання систем картографування, та локації територій забруднених вибухонебезпечними предметами. У кваліфікаційній роботі розроблена програмна підсистема локації та картографування територій, забруднених вибухонебезпечними предметами на базі ОС Android. Результати досліджень апробовані на ІV форумі «Автоматизація, електроніка та робототехніка. Стратегії розвитку та інноваційні технології» та на V Міжнародній конференції «Виробництво & Мехатронні Системи».
Keywords: картографування територій; ОС Android; вибухонебезпечний предмет; підсистема локації