Підвищення ефективності сонячних модулів плоскими фоклінними концентраторами - Письменецький, В. О.; Аллахверанов, Р. Ю.; Ємельянов, М. А.; Батаєва, К. О. (Державне підприємство Науково-дослідний технологічний інститут приладобудування, 2019)
Розглянуто підвищення ефективності сонячних модулів за рахунок використання плоских фоклінних концентраторів. Показано, що графік Ікз практично повторює зміну освітленості в процесі проведення експерименту, а поведінка напруги U xx залишається практично незмінною.
Keywords: батарея сонячна; плоский відбивач; контрольний фотоприймач; фоклінний концентраторний модуль