Господарсько-правові особливості правового режиму інформаційного втілення технології та інформації про технологію - Давидюк, О. М. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2016)
Присвячено окремим науковим проблемам розмежування категорій інформаційного втілення технології як об’єкта господарсько-правового регулювання та інформації про технологію як окремого об’єкта господарського обороту та державної політики у сфері трансферу технологій. // Dedicated to separate scientific problems of delimitation of the categories of information implementation of technology as an object of economic and legal regulation and information on technology as a separate object of economic turnover and state policy in the field of technology transfer.
Keywords: інформаційне втілення технології; інформація про технологію; трансфер технологій; technology implementation; technology information; technology transfer