Побудова бездротової мережі за стандартом Wi-Fi 6 - Фодченко, А. В. (My University, 2025)
В роботі побудовано бездротову мережу за стандартом Wi-Fi 6; проведено аналіз бездротової мережі за стандартом Wi-Fi 6; проведено аналіз методології побудови бездротової мережі за стандартом Wi-Fi 6, проаналізовано практичні аспекти побудови бездротової мережі за стандартом Wi-Fi 6, проведено вибір обладнання бездротової мережі за стандартом Wi-Fi 6 для обраного приміщення, виконано верифікацію результатів дослідження.
Keywords: бездротова мережа; Wi-Fi 6; пакетна помилка