Програмна система моніторингу зарядних станцій електромобілів. Керування проєктом, формування вимог, мануальний тестувальник та тестування навантаженням - Налєскіна, Т. С. (My University, 2024)
Об’єктом роботи є керування проектом, формування вимог, тест кейси, діаграми та документація до програмної системи моніторингу зарядних станцій. Метою даної роботи є розробка програмної системи моніторингу зарядних станцій електромобілів з акцентом на ефективному менеджменті команди. Основні завдання включають керування проектом з визначенням ролей та відповідальностей, формування вимог з урахуванням потреб користувачів, розробку мануальних тестів для валідації функціональності та тестування навантаженням для перевірки масштабованості системи. Підкреслюється важливість ефективної співпраці та комунікації в команді для досягнення успішних результатів у розробці та впровадженні програмного продукту. Середовища роботи - JIRA, як інструментальна програма для керування проектами та здійснення стеження за завданнями в реальному часі. Вона дозволяє створювати завдання, призначати їх учасникам, встановлювати терміни виконання, вести звітність і взаємодіяти з командою через зручний інтерфейс. Використана ітеративна методологія розробки програмного забезпечення, яка ґрунтується на спільній роботі крос-функціональних команд я введення проекту - SCRUM.
Keywords: моніторинг зарядних станцій електромобілів; електромобіль; тестування навантаженням