Прозорий жорсткий пластик ПВХ у сонячних батареях - Шостенко, С.; Самсонова, С.; Чала, О. О. (ХНУРЕ, 2020)
В даному матеріалі наведена альтернатива загартованому склу або триплексу у сонячних батареях, а саме прозорий жорсткий пластик.
Keywords: ПВХ; сонячні батареї; триплекс; загартоване скло