Мобільний застосунок для аналізу і контролю за станом здоров’я собак - Ільін, Д. М. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка мобільного застосунку для контролю та аналізу стану здоров’я собак. Застосунок має бути з простим інтерфейсом, підтримкою декількох домашніх тварин, функціями аналізу характеристик тварини, порад з догляду та системи сповіщень та нагадувань. У ході виконання кваліфікаційної роботи має бути створено мобільний застосунок на основі мови програмування Python. Використовуючи відповідний набір даних навчено модель нейронної мережі розпізнавати собаку та ідентифікувати її. Використовуючи різноманітні бібліотеки Conda та Python реалізувати повноцінний програмний застосунок для виконання поставлених задач. Мобільний застосунок має створювати декілька профілів тварин, з можливістю їх редагування. Створювати нотатки та сповіщення в календарі. Шукати ветеринара за адресою. Пропонувати поради з догляду за собакою, щоб вона залишалася здоровою.
Mobile Application for Analyzing and Monitoring the Health of Dogs
Keywords: Google Cloud Platform; контроль за станом здоров’я; домашні тварини