Дистанційна робота видавництв в умовах карантину - Якшина, А. Г. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
Розглянуто особливості дистанційної роботи видавництв та інтернеткнигарень в період карантину в Україні. Проаналізовано правове регулювання трудових відносин в період карантину.
Keywords: дистанційна робота; правове регулювання