Аналіз підходів до контролю завантаженості мережі - Омельченко, А. В.; Самарський, Р. В.; Наталюк, С. А. (Scientific Publishing Center "Sci-conf.com.ua", 2021)
Аналіз існуючих підходів відносно забезпечення якості надання мережевих сервісів шляхом контролю динаміки завантаженості мережі.
Keywords: завантаженість мережі; стандарт JPEG2000