Концепция построения case-системы разработки информационных управляющих систем - Левыкин, В. М.; Евланов, М. В.; Мухайрат, М. (My University, 2001)
Розглядається можливість використання наскрізного підходу до створення CASE-засобів розробки інформаційних управляючих систем. Пропонується використовувати при проектуванні таких систем єдиний інтегрований CASE-засіб. Розглядаються особливості реалізації подібного CASE-засобу на прикладі автоматизації процесів проектування інформаційного забезпечення для системи, що створюєтсья. Як елемент єдиної технології проектування, що може використовуватися в такому CASE-засобі, запропоновано алгоритм реалізації відображень моделей інформаційного забезпечення, які створюютсья на різних етапах розробки інформаційної управляючої системи. The possibility of using of the open approach to creation of CASE-means of development of information managing systems is considered. It is offered to use for want of проектированиии of such systems a uniform integrated CASE-means. The features of realization of a similar CASE-means on an example of automation of processes of designing of information maintenance for a created system are considered. As the element of uniform technology of designing, which can be used in such CASE-means, is offered algorithm of realization of maps of models of information maintenance, which form on different development cycles of information managing systems.
Keywords: информационная управляющая система; интегрированная CASE-система; распределённая база данных; теоретико-категорная модель; алгоритм реализации отображений