Розробка інтерактивного музейного додатку з використанням технології доповненої реальності - Чала, Л. Е.; Карпенко, Д. І.; Берестовий, О. О. (ХНУРЕ, 2019)
Наведено результати розробки інтерактивного музейного додатку з використанням технології доповненої реальності, що базується на інструментах середовища Vuforia та графічного ядра Unity. Додаток дає можливість здійснювати аналіз та розпізнавання реальних об’єктів (наприклад, музейних експонатів), які раніше були додані в сервіси Vuforia для реєстрації зображень. Додаток протестовано для низки різноманітних мобільних пристроїв на платформах iOS та Android. Визначено перспективи використання запропонованого додатку.
Keywords: доповнена реальність; інтерактивний додаток; Vuforia; FAST-детектор; якісне навчання