Розробка компонентів інформаційної системи з продажу інсектицидів - Жернова, П. Є.; Возний, А. В. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є вирішення проблем розвитку й росту культур на різних етапах їхнього життя треба створити такий компонент системи, що буде надавати рекомендації щодо вирощування в залежності від поданих на вхід параметрів, а також компонент, що буде виконувати функцію обліку рослин, що є в наявності.
Keywords: облік рослин