Дослідження впливу цільових аудиторій на колірні рішення настільних ігор - Дараган, Е. В. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є використання колірних рішень, за допомогою розроблених рекомендацій для пакування настільних ігор з урахуванням цільових аудиторій. Об’єкт і предмет дослідження – об’єктом дослідження є процес проектування настільної гри. Предметом дослідження є методи використані в кваліфікаційній роботі. Досліджено й описано колірні схеми, взаємозв'язок між кольором та маркетингом, особливості використання кольору в рекламі, фактори вибору кольору (цільова аудиторія), існуючі методи дослідження колірних переваг. Також зроблено економічне обґрунтування роботи. Зроблено висновок про значимість дослідження впливу цільових аудиторій на вибір колірного рішеня при створенні настільної гри: оскільки колір – це один з найважливіших елементів будь-якої продукції, що має сильний вплив на людину, важливо виявити основну проблему при виборі колірних рішень для створення пакування в сучасних умовах та показати шляхи вирішення виявлених проблем. Зрештою отримані результати, що дозволяють виявити структуру сприйняття кольору, визначити, як сприймаються українською аудиторією певних вікових груп зразки пакування настільної гри різних кольорів.
Keywords: колірна гама; настільна гра