Методи і моделі оцінки стану клієнтів оздоровчих і відпочивальних закладів - Рубан, А. М. (My University, 2021)
Метою кваліфікаційної роботи є огляд і розробка методів і моделей аналізу стану пацієнтів оздоровчих і відпочивальних закладів, розробка хмарного сервісу для автоматизації аналізу стану пацієнта оним з оглянутих методів. У ході виконання кваліфікаційної роботи було зроблено огляд двох методів аналізу стану пацієнтів і розроблено сервіс для автоматизації аналізу одним з методів.
Methods and Models for Assessing Condition of Clients in Health and Recreation Facilities
Keywords: зображення енергограм; хмарний сервіс