Мобільний робот на Raspberry Pi 3b+ - Скрипкін, А. А. (ХНУРЕ, 2021)
Мобільні роботи відіграють роль помічників для наукових досліджень і відкриттів. Розвиток мікрокомп'ютерів, одноплатних комп'ютерів і вбудованих систем допомогло розгорнути недорогі рішення для цієї області. У цій статті пропонується така недорога платформа мобільного робота з фіксованим чотириколісним шасі, заснована на Raspberry Pi. Мобільний робот може використовуватися для дослідів в лабораторії.
Keywords: мобільний робот; одноплатний комп’ютер; Raspberry Pi; computer vision