Т. 7,10 : Конференція "Сучасні методи обробки зображень", конференція "Актуальні проблеми економічної кібернетики та економічної безпеки" - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2021)
Видання підготовлено факультетом інформаційно-аналітичних технологій та менеджменту Харківського національного університету радіоелектроніки
Keywords: обробка зображень; економічна кібернетика; економічна безпека