Модель оцінки ризиків збутової діяльності підприємства - Доліна, К. А. (My University, 2025)
Метою дослідження є теоретичне обґрунтування та розробка економіко-математичної моделі оцінки ризиків збутової діяльності підприємства. Розглянуто теоретико-методичні аспекти оцінки ризиків збутової діяльності підприємства. Розкрито поняття та методи управління збутовими ризиками підприємства. Проаналізовано сучасні методи та показники оцінки ризиків збутової діяльності підприємства. Здійснено аналіз виробничо-господарської діяльності ДП «Львіввугілля». Наведено загальну характеристику діяльності підприємства. Проаналізовано техніко-економічні показники та фінансові результати діяльності підприємства. Запропоновано економіко-математичну модель оцінки ризиків збутової діяльності підприємства. Здійснено практичну реалізацію запропонованої моделі на прикладі ДП «Львіввугілля». Наведено структурно-логічну характеристику результатів дослідження.
Keywords: збутова діяльність підприємства; економічний ризик; збутовий ризик; програмна реалізація