До питання реалізації економічної політики держави в сфері формування регіональної інноваційної системи - Подрез-Ряполова, І. В. (Publishing House “ACCESS PRESS”, 2020)
Розглянуті окремі питання реалізації економічної політики держави в сфері формування регіональної інноваційної системи. Визначено, що реалізація ефективної економічної політики держави потребує визначення відповідних напрямів в сфері регіонального інноваційного розвиту. Виявлено, що основним пріоритетним вектором реалізації економічної політики держави щодо формування регіональної інноваційної системи повинен бути вектор стимулювання інноваційного розвитку регіонів й вдосконалення відповідних правових та економічних механізмів.
Keywords: економічна політика; регіональна інноваційна система