Зміст та природа ресурсного потенціалу як економічної категорії - Степаненко, С. В. (ПДАУ, 2022)
Вихідним пунктом для реалізації аналізу елементів ресурсного потенціалу підприємств аграрного сектору, механізмів їх ефективного поєднання є формування розуміння сутності ресурсного потенціалу як економічної категорії.
Keywords: ресурсний потенціал; аграрний сектор