Використання кольорів при розробці фірмового стилю авіакомпанії - Чеботарьова, І. Б.; Сушкова, А. С. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
В роботі розглянуто особливості розробки фірмового стилю авіакомпанії та описано вплив фірмових кольорів на клієнтів авіакомпанії.
Keywords: фірмовий стиль авіакомпанії; логотип