Реабілітаційна система для людей з обмеженими можливостями - Резуненко, К. І.; Носова, Т. В.; Жемчужкіна, Т. В. (ХНАДУ, 2020)
Розглядається питання щодо розробки реабілітаційного комплексу для людей з обмеженними можливостями, а саме для группи людей, втративших функціональність верхніх кінцівок.
Keywords: Апарат опорно-руховий; Аналіз спектральний; Метод електроміографії