Розробка та дослідження методів автоматизованого аналізу текстів в Web-додатках - Демченко, А. Є. (ХНУРЕ, 2019)
Об'єктом дослідження є сучасні методи автоматизованого аналізу даних у Web-додатках. Предметом дослідження даної атестаційної роботи є сучасні методи автоматизованого аналізу текстів у Web-додатках. Метою даної атестаційної роботи є розробка алгоритмів автоматизованого аналізу текстів у Web-додатках. Методами дослідження даної атестаційної роботи є спеціалізована література та консультації з експертами у сфері автоматизованого аналізу текстів у Web-додатках.
Keywords: аналіз даних; обробка текстів; ранжування текстів; скорочення текстів; Web-додатки