Методи оцінки функціонального стану та застосування тренажерів у фізичній реабілітації м’язової дисфункції верхніх кінцівок - Королович, О. С.; Селіванова, К. Г. (Держ. біотехнологічний ун-т., 2024)
Fналіз методів оцінки та тренування при м’язової дисфункції, що можна застосувати для верхніх кінцівок, розробка методики та біотехнічної системи з апаратів-тренажерів для фізичної реабілітації.
Keywords: біотехнічна система; фізична реабілітація; м’язова дисфункція