Аналіз поведінки користувача під час проведення е-тестів - Татарников, А. О. (My University, 2021)
Метою кваліфікаційної роботи є створення системи спостереження за поведінкою студентів під час проведення е-тестів. Розроблена система дозволяє в режимі реального часу відстежувати порушення під час проведення тестування. Об'єктом дослідження є системи моніторингу за е-тестуванням. Предмет дослідження: використання систем моніторингу як спосіб стеження якості проведення е-тестування. У ході виконання кваліфікаційної роботи був проведений аналіз великої кількості існуючих програмних рішень, як спеціалізованих так і програмних. в ході дослідження були виявлені основні переваги та недоліки даних застосунків. На основі проведеного аналізу існуючих рішень були сформульовані головні вимоги до функціоналу та принципи роботи за стосунку що розробляється
Keywords: електроне тестування; кейлогер; розпізнавання обличчя; клієнт-серверна архітектура