Виявлення бізнес-правил на основі темпоральних залежностей з використанням технології інтелектуального аналізу процесів - Чалий, С. Ф.; Полозов, М. О. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є представлення підходу до побудови темпоральних залежностей з використанням технології інтелектуального аналізу процесів з тим, щоб виділити неявні знання щодо бізнес-правил, які обумовлюють виконання бізнес-процесів підприємства.
Keywords: виявлення бізнес-правил; інтелектуальний аналіз процесів