Аналіз цільової аудиторії книжкових подарункових видань - Хлиніна, С. Г.; Чеботарьова, І. Б. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2023)
В роботі проведено дослідження цільової аудиторії видання Мосян Тунсю «Магістр диявольського культу» для виявлення основних потреб і побажань щодо комплектації книжкового подарункового видання методом заочного анкетування. Отримані в результаті опитування дані будуть використані під час розробки заявленої продукції.
Keywords: новела; подарункове видання