Авторське право на твір «Навчальний посібник «Обробка даних радіолокаційних систем спостереження повітряного простору»» - Обод, І. І.; Свид, І. В.; Мальцев, О. С. (Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності», 2022)
У творі викладено загальні поняття, принципи та фізичні основи радіолокаційних первинних та вторинних систем спостереження повітряного простору. Викладена статистична теорія виявлення радіолокаційних сигналів. Наведено методи реалізації радіолокаційних пристроїв і систем.
Keywords: радіолокаційна система; обробка інформації; система спостреження; повітряний простір