Модернізація традиційних телефонних мереж з використанням концептуальних принципів NGN - Томак, В. В.; Колтун, Ю. М. (ФОП Петров В. В., 2021)
Метою доповіді є аналіз принципів проведення модернізації або заміни функціонуючих комутаційних вузлів ТМЗК, а також засобів доступу до них, в аспекті здійснення переходу до NGN, що дозволить забезпечити передачу всіх видів інформації.
Keywords: NGN; мереж наступного покоління