Програмна система керування вантажними перевезеннями. Back-end клієнтської частини - Мацак, С. О. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – backend-частина програмної системи для керування вантажними перевезеннями. Мета розробки – створення системи вантажних перевезень як посередника між водіями та клієнтами. Метод рішення – середовище розробки JetBrains IDEA, JetBrains WebStorm, мови програмування JavaScript, Java, фреймворки Spring, Node.JS Express. У результаті розробки створено клієнтську серверну частину програмної си стеми, що складається з мобільного застосунку, клієнтської та адміністраторської серверних частин та адміністраторського веб-застосунку.
Keywords: логістика; Node.JS Express; доставка вантажу; вантажні перевезення; транспортування