Універсальна структурна модель організації інноваційної та підприємницької діяльності ІТ – студентів - Дудар, З. В.; Каук, В. І.; Ревенчук, І. А.; Шатовська, Т. Б. (ХНУРЭ, 2014)
Представлено структурну модель організації інноваційної та підприємницької діяльності ІТ-студентів, яка дозволяє описати на загальному рівні усі можливі види взаємодіє між усіма суб’єктами та об’єктами такої діяльності. Головною метою створення універсальної моделі є опис усіх можливих варіантів взаємодії між усіма об’єктами інноваційної та підприємницької діяльності.
Keywords: ІТ-студент; інвестор; IT-компанія